Skiens Skolemusikk

Jul-14 Mange musikanter fra Skiens Skolemusikk på sommerkurs

NMFs sine sommerkurs er et flott sted for å bli en bedre musikant samtidig som man treffer musikanter fra mange andre korps. Dette synes vi i Skiens Skolemusikk er så viktig at korpset betaler 50% av kursavgiften for alle våre musikanter som ønsker å være med. I år var det hele 14 musikanter fra Skiens Skolemusikk som deltok. Over ser du bilde av våre deltagere på sommerkurset i 2014.

Tilbakemelding fra musikantene at sommerkurs er topp. I tillegg så merker dirigentene våre at de som har vært på sommerkurs har fått en god start på høsten i forhold til å øve på instrumentet sitt.

Nedenfor finner du litt info om de forskjellige kursene

Gult kurs:
For de yngste musikantene.
Her får du bo hjemmefra noen dager. Du har med deg instrument og får spille masse spennende musikk sammen med nye og gamle venner. På kurset skal vi jobbe fram mot en kjempestilig avslutningsforestilling med kostymer og masse lyd. Hvem kommer på kurset? Kanskje tigre og løver? Kanskje troll? Eller hva med et romskip direkte fra Space? Bli med, så får du se.

Rødt kurs:
Rødt for kjærlighet.
Dette kurset er for deg som har spilt et par år og som eeeelsker musikk. Og venner. Og sånt. Og dans, kanskje. Du har lyst til å prøve litt forskjellige musikktyper og liker deg når det låter bra. Og det gjør det på RØDT!

Blått kurs:
Blått er kos.
Du går på ungdomsskolen og spiller i korps til vanlig. I korpset er det mange små, og du er flink til å ta hensyn. Så for å kose DEG med DIN musikk og få spille ting som virkelig gir deg en utfordring drar du på BLÅTT kurs. Nevnte vi det med nye venner?

Svart kurs:
Kurset for deg som vil inn i musikken.
Du er en av de eldste musikantene i korpset og har lang erfaring. På svart kurs vil vi at du skal bidra mye sjøl. Ta med deg låter du liker og få hjelp til arrangering, sett sammen smågrupper og spill. Tilbudet spenner fra stort korps via småband, storband til krevende soloopptredener for dem som har lyst til det. Jobb med konserter, jobb med improvisasjon, jobb med å perfeksjonere deg på instrument: Fortell lærerne hva DU har behov for å lære. De strekker seg...